Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Podaljšan razpis za inovacije OZ Koroška do 7. aprila 2017!

Podaljšan razpis za inovacije OZ Koroška

Arhiv: Regionalni posvet Aktualna vprašanja v mednarodni trgovini, Dravograd, 12. april 2017

Vljudno vas vabimo na posvet, namenjen boljši kakovosti poslovanja izvozno usmerjenih gospodarskih družb na Koroškem.

Arhiv: Inovativnost in intelektualna lastnina, Dravograd, 29. marec 2017

Seminar je namenjen vsem, ki se zavedajo potenciala intelektualne lastnine, njene zaščite ter vrednosti le-te za podjetja in ustvarjalne posameznike.

Arhiv: Strokovni seminar Kaj je dobro vedeti o »DAVČNEM NADZORU« s spremembami, ki veljajo od 1.1.2017 dalje, Dravograd, 3.4.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite na seminarju, s pomočjo katerega boste pridobili kup uporabnih informacij, utrdili ali osvežili svoje znanje o navedeni temi ter se seznanili z novostmi, ki veljajo na tem področju od 1.1.2017 dalje.

Arhiv: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja, Dravograd, 20. marec 2017

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organiziramo skupaj z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Avstriji) poslovno – informacijski seminar, ter predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji.

Arhiv: Spletni seminar: Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpise za inovacije 2017

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja, kjer bomo predstavili novosti letošnjega razpisa vas seznanili, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpise.

Arhiv: Strokovna delavnica Povečajte svojo prodajo s kakovostnim pogovorom vsako leto!, Dravograd, 15.3.2017

Prodaja je srce vsakega podjetja. Je obseg vaše prodaje trenutno premajhen, bi si želeli prodajo povečati? Premajhen obseg prodaje zmanjšuje dobiček in pa zadovoljstvo in motiviranost zaposlenih. Če bi radi v prihodnosti povečali prodajo, potem je ta delavnica primerna za vas.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.