Zapri

Novice


Projekt Polet: ZALET – NACIONALNA SPLETNA PLATFORMA ZA ZDRAVO IN AKTIVNO STARANJE ZAPOSLENIH


 

Projekt Polet: ZALET – NACIONALNA SPLETNA PLATFORMA ZA ZDRAVO IN AKTIVNO STARANJE ZAPOSLENIH


S svojo dobro prakso na področju aktivnega in zdravega staranja lahko tudi vaše podjetje sodeluje na nacionalni strateški platformi ZALET.

V okviru projekta Polet bila namreč vzpostavljena Nacionalna strateška e-platforma za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu.

Platforma je novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in zagotavlja prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja. Predstavljala bo stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Del teh vsebin ste lahko tudi vi s predstavitvijo vaših učinkovitih ukrepov, aktivnosti in dobrih praks na področju aktivnega in zdravega staranja, ki jih izvajate v vašem podjetju! Na strateški platformi bodo namreč med drugim predstavljene dobre prakse iz podjetij, ki bodo lahko v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks na tem področju šele lotevajo. Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas vabimo k oddaji prispevka. Vsa navodila in obrazec za prijavo prispevka o vaši dobri praksi najdete na spletni strani www.projekt-polet.si.

 

Vas zanima za kaj gre? Seveda – poglejte na www.zalet.eu

VIR

 

 

 

Projekt POLET sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.