Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: 8. ŠANGHAJSKI SEJEM 2019 V LJUBLJANI
   Zapri

Arhiv: 8. ŠANGHAJSKI SEJEM 2019 V LJUBLJANI


8. ŠANGHAJSKI SEJEM 2019 V LJUBLJANI

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije vabi na 8. Šanghajski sejem, ki bo na 

 Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, Dunajska c. 18 in sicer v

četrtek, 29. avgust (15.00 – 18.30), in

petek, 30. avgust 2019 (09.30 – 17.00)

Vabimo vas na ogled sejma, obenem pa tudi, da se oglasite na naši stojnici SPOT, kjer bomo prisotni svetovalci »SPOT svetovanje« Gospodarske zbornice Slovenije. Predstavili vam bomo priložnosti za pridobitev nepovratnih sredstev, nov VAVČERSKI sistem, seveda pa tudi projekt SPOT. Z veseljem vam bomo svetovali in vas informirali tudi o drugih priložnostih in možnosti za uspešno poslovanje. Vljudno vabljeni!

ŠANGHAJSKI sejem je eden največjih tovrstnih dogodkov !

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Predstavilo se bodo  preko sto kitajskih podjetij s svojimi izdelki in storitvami na več kot dvesto stojnicah in preko 4000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Med njimi bodo prisotna tudi nekatera renomirana kitajska podjetja (npr. Warrior rubber shoes, Daketang Teahouse, Son Lu ShangLin, GW Industry, idr.). Glavna področja tokratne predstavitve bodo: tekstil in tekstilni izdelki, modni dodatki, široko potrošni izdelki, IKT in visoko tehnološki izdelki ter oprema, elektronski in električni izdelki in oprema, kemični izdelki, izdelki iz nekovinskih materialov, medicinska oprema ter izdelki za zdravstveno nego, idr.

Razstava in promocijski dogodek sta namenjena tako širokemu krogu obiskovalcev, kot tudi strokovni javnosti in poslovnežem, saj sodelujoča kitajska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi sogovorniki.
Poleg organiziranih poslovnih sestankov bo v okviru dvodnevnega dogajanja na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala tudi cela vrsta predstavitev, okroglih miz, pokušanje kitajskih dobrot, kulturni nastopi... Nenazadnje kitajski organizatorji obljubljajo tudi srečelov s privlačnimi nagradami – vsak obiskovalec bo ob vstopu prejel srečko, ki bo sodelovala pri žrebanju. Vstop na sejmišče bo brezplačen.      
 
Vsi poslovni obiskovalci dogodka se lahko
predhodno registrirajo na spletni strani kitajskih organizatorjev ter tako pridobijo brezplačno vstopnico, ki jo bodo na sejmišču lahko zamenjali za srečko, ki bo sodelovala v nagradnem žrebanju.

 Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRT Slovenija, javna agencija   

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj