Novice
GZS

KLJUČNA VLOGA E-VODENJA V DIGITALNI DOBI

V današnjem hitro razvijajočem se digitalnem okolju je učinkovito vodenje dobilo novo razsežnost. Tradicionalne vodstvene sposobnosti ne zadoščajo več za krmarjenje v kompleksnosti sodobnega poslovnega sveta. Namesto tega se je e-vodenje izkazalo kot ključna komponenta uspeha. V tem članku bomo raziskali pomen e-vodenja ter kako le-ta preoblikuje način delovanja organizacij v digitalni dobi.

MERJENJE PRODUKTIVNOSTI ZAPOSLENIH PRI DELU NA DALJAVO: STRATEGIJE IN VPOGLEDI

Sodobno delovno okolje je doživelo izjemno preobrazbo, saj vse več strokovnjakov delo od doma vidi kot pozitivno prav zaradi prožnosti, ki jo ponuja. Čeprav delo na daljavo nudi številne prednosti, prinaša tudi izziv natančnega merjenja produktivnosti delavcev v okolju brez tradicionalnih pisarniških struktur. Kako lahko delodajalci ocenijo učinkovitost svojih oddaljenih ekip? Katere strategije lahko uporabijo, da zagotovijo, da produktivnost ostane na dobrem nivoju? V tem članku se bomo poglobili v metodologije in spoznanja o merjenju produktivnosti delavcev pri delu od doma.

Arhiv: Samostojni podjetnik in eDavki

Arhiv: Spodbude v lesarstvu

Arhiv: INFO o odpiranju s.p. ali podjetja - brezplačni webinar

Razmišljate o odprtju statusa samostojnega podjetnika (s.p.) ali celo družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)? Niste sigurni kaj to pomeni za vas? Koliko bodo prispevki, obdavčitev, kako se ti spreminjajo tekom poslovanja podjetja in kakšne izbire pri registraciji podjetja glede tega sploh imate? Naše kratko izobraževanje preko ZOOM-a se bo dotaknilo vsega tega in še veliko več! Vse boste izvedeli na našem brezplačnem in kratkem izobraževanju preko ZOOM-a! Obravnavali bomo postopek registracije po vseh korakih – od A do Ž. Izučili vas bomo kako registrirati podjetje v vaši situaciji, ter se lahko pogovorili kako se lahko registracija najbolje zaključi za vas! Vsebina delavnice · postopek registracije s.p. in d.o.o. s praktičnimi nasveti · stroški poslovanja preko s.p. in d.o.o. – kateri so to lahko, kako se pripraviti na njih? · Kaj je potrebno pripraviti pred registracijo s.p. in d.o.o.? · normiranci in ne-normiranci – katero obliko izbrati? · Kako je z obdavčitvijo in davki? · Kaj je DDV? Kako to sodi v sliko odpiranja podjetja, če sploh? · intuitivno vodenje čez spoznavanje pogojev za opravljanje različnih dejavnosti · prispevki in vodič po drugih podjetniških stroških · tujci, državljani drugih držav in odpiranje podjetja – pod katerimi omejitvami? · davčne blagajne, izstavljanje računov tujemu podjetju… Kdaj? Torek, 19.9. 2023 od 14. do 16. ure, preko ZOOM-a Kotizacija brezplačno – delavnica je financirana v okviru projekta SPOT Svetovanje. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.