Novice
GZS

Arhiv: Odprtje dostopa do raziskovalne infrastrukture Skupnega raziskovalnega središča Evropske komisije

Skupno raziskovalno središče Evropske komisije (JRC EC) odpira svojo znanstveno infrastrukturo akademijam in raziskovalnim skupnostim, industriji, malim in srednje velikim podjetjem ter splošneje javnemu in zasebnemu sektorju.

Arhiv: Junija smo beležili povečano rast porabe električne energije v industriji

Junija smo beležili povečano rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašala kar 11,9%, (maja je znašala 5,6%). Rast traja neprekinjeno že od lanskega decembra. Pri neposrednih odjemalcih smo beležili rast 2,5% (maja 2,8%). Celotna poraba električne energije je junija narasla za 6,1% (maja za 2,7%) glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Vabilo na informativni dan za JR RRI 2

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) vabi na informativna dneva za javni razpis »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2«, ki je bil objavljen 30. junija 2017 v Uradnem listu RS, št. 32, in na spletni strani ministrstva.

Arhiv: Platforma OPENiSME

Vabimo vas k vključitvi v platformo OPENiSME. Gre za platformo, ki podjetjem omogoča vzpostavitev stika s svetovno priznanimi raziskovalci in sicer s pomočjo različnih ključev za enostavno iskanje in hitro ter učinkovito selekcijo.

Arhiv: Objava prostega delovnega mesta