Novice
GZS

Arhiv: PRIZNANJA ZA INOVACIJE / Prenos v živo

Vsi tisti, ki se ne boste uspeli udeležiti slovesne podelitve priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni, boste lahko podelitev spremljali v živo od 16.30 ure dalje prek spletne strani www.gzs.si.

Arhiv: Referendum o 2. tiru

Upravni odbor GZS je na svoji seji 14. septembra podprl vladni projekt izgradnje drugega tira, obenem pa od zdajšnje in naslednjih vlad pričakuje transparentno, kakovostno in racionalno izvedbo.

Arhiv: Julija smo beležili skromnejšo rast porabe električne energije v industriji

Julija smo sedmič zapored beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki pa je bila skromnejša kot prejšnje mesece in je znašala 1,7% (junija je znašala 11,9%). Pri neposrednih odjemalcih smo tokrat beležili padec 1,5% (junija smo beležili rast 2,5%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji je julija narasla za 3,3% (junija za 6,1%) glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Resnica o drugem tiru

Arhiv: Glasujte za naj inovacijo po izboru javnosti!

Glasovanje bo potekalo od 12. septembra 2017 dalje.

Arhiv: GZS na MOS: pestro dogajanje na naši stojnici

Med 12. in 17. septembrom bo razstavni prostor GZS vsak dan posvečen drugi tematiki. Na razpolago boste imeli vse od individualnega svetovanja in informacij, kako prodreti na tuje trge, refleksoterapije, pa do predstavitve Višje strokovne šole CPU, dejavnosti strokovnjakov poslovno storitvenih dejavnosti ter gospodarskih subjektov s področja poslovanja z nepremičninami. Tudi plesalo in bralo se bo.

Arhiv: Peta povezovalna konferenca grozdov v Nemčiji

Gospodarska zbornica Slovenije kot partner mreže Enterprise Europe Network soorganizira že peto mreženje grozdov. Dvodnevni dogodek ponuja interaktivni program z osrednjim povezovalnim delom med grozdi.

Arhiv: EUROBIOHIGHTECH BROKERAGE DOGODEK

Srečanje visokotehnoloških podjetij iz regije Alpe Adria (Slovenije, Italije, Avstrije in Hrvaške) iz sektorjev »BioMedTech«, »BioTech« in »BioICT«

Arhiv: Referendumska pravila revije Glas gospodarstva

Uredništvo revije Glas gospodarstva, ki jo izdaja Gospodarska zbornica Slovenije, v skladu z zakonom o volilni kampanji obvešča, da bo referendumsko kampanjo spremljalo po lastni presoji in v skladu s svojo uredniško politiko. Izbira sogovornikov in umestitev v revijo je v domeni uredništva. Vsi prispevki bodo napisani v skladu z novinarskim kodeksom in v skladu s profesionalnimi novinarskimi merili.