Novice
GZS

Arhiv: Zavajajoče oglaševanje v poslovnih imenikih – opozorilo za poslovne subjekte

Problematika je v Evropi že dolgo in množično prisotna. Gre za zavajajoče oglaševanje s strani poslovnih imenikov, ki izkoriščajo premajhno stopnjo skrbnosti podjetij pri podpisovanju dokumentov iz tujine

Arhiv: Januarja in februarja smo beležili nadaljevanje rasti porabe električne energije v industriji

Tako kot decembra smo tudi januarja in februarja beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje. Še posebej je bila rast intenzivna v januarju (15,9%), kjer sta k temu nekaj pripomogla tudi več 3 stopinje nižja povprečna januarska temperatura in dodatni delovni dan glede na januar 2016.

Arhiv: Histerija?

Pred nekaj dnevi smo na Gospodarski zbornici Slovenije podelili nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

Arhiv: Spoznajte prejemnike 49. Nagrad GZS

Nagrado GZS je doslej prejelo 328 gospodarstvenikov in 25 gospodarstvenic. Tokratni nagrajenci prihajajo iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti.

Arhiv: Video: Utrinki s podelitve 49. Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

GZS je 6. marca že 49. podelila Nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Nagrajencev je 6, prihajajo pa iz 5 slovenskih regij in 4 dejavnosti. Odlični nagrajenci, odlična podelitev, fajn vzdušje! Nekaj te atmosfere smo ujeli tudi v video utrinke.

Arhiv: Podeljeni gospodarski oskarji

Ljubljana, 6. marca 2017 – 6 gospodarstvenikov iz 5 slovenskih regij / 4 dejavnosti je prejelo Nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je nagrado podelila že 49-ič kot priznanje gospodarstvenikom za njihovo večletno uspešno vodenje podjetja.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v februarju 2017