Novice
GZS

Arhiv: Ažurirajte svoje podatke na portalu izvoznikov SLOEXPORT

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT ) tudi letos izvaja ažuriranje podatkovne zbirke SloExport - najobsežnejšega spletnega kataloga slovenskih izvoznikov.

Arhiv: Mednarodno B2B srečanje "Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju"

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sodelovanju s partnerji Enterprise Europe Network-a v okviru 59. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2021 vabi na virtualno mednarodno B2B srečanje "Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju".

Arhiv: Mednarodna virtualna poslovna srečanja v sektorju les in pohištvo - Bosna in Hercegovina

Podjetja in druge zainteresirane organizacije vabimo k udeležbi na virtualni B2B dogodek z namenom iskanja potencialnih partnerjev v sektorju les in pohištvo

Arhiv: Prevzemanje družbene odgovornosti - vprašalnik EASME

Izvajalska agencija EU za mala in srednje velika podjetja (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises – EASME) je naročila študijo o prevzemanju družbene odgovornosti malih in srednje velikih podjetij (MSP) ter novoustanovljenih podjetij.

Arhiv: Vprašalnik o prejeti državni pomoči 2020

Vljudno vas vabimo k izpolnitvi vprašalnika o prejeti državni pomoči v letu 2020.

Arhiv: SPS: Anketa o prestrukturiranju v malih in srednje velikih podjetjih

Ker je o podrobnostih prestrukturiranja v malih in srednje velikih podjetjih (MSP) in njegovih rezultatih malo znanega, želimo proučiti značilnosti in učinke različnih oblik prestrukturiranja slovenskih MSP.

Arhiv: Anketa: Poslovna pričakovanja v luči 2. faze zajezitvenih ukrepov

Vlada je v zadnjih nekaj več kot pol leta pripravila 6 protikoronskih zakonodajnih paketov. Začela je tudi že s pripravo 7 #PKP7. Z vašimi odgovori in predlogi bomo lahko lažje oblikovali učinkovite predloge za podporo gospodarstvu.

Arhiv: 3. regijsko srečanje podpornega okolja Osrednjeslovenske regije

Zaključuje se tretje leto projekta SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije. Srečanje podpornega okolja bo letos potekalo nekoliko drugače (preko Zoom-a), kljub temu pa bomo lahko delili naše izkušnje ter snovali nove ideje in predloge.

Arhiv: Novi izzivi absentizma v času negotove prihodnosti

Na konferenci bomo spregovorili o absentizmu v Sloveniji in osvetlili, kako nanj vplivajo razmere v času epidemije COVID-19. Pozornost bomo posvetili preprečevanju negativnih odzivov zaposlenih na hitro uvajanje sprememb v delovna okolja in učinkovitim pristopom na področju usposabljanja in izobraževanja, predvsem starejših sodelavcev, za uporabo novih tehnologij.

Arhiv: Anketa za prenovo portala spot.gov.si

Spoštovani podjetniki, podjetja, poslovni subjekti - uporabniki portala eVEM (SPOT)! Na Ministrstvu za javno upravo so pristopili k tehnološki in vsebinski prenovi portala SPOT (eVEM), ki je namenjen hitremu in enostavnemu poslovanju poslovnih subjektov z državo.