Novice
GZS

Arhiv: Baza slovenskih izvoznikov za promocijo na tujih trgih

Je vaše podjetje že vključeno v bazo SLOEXPORT? Vpišite se ali pa posodobite že obstoječ vnos podatkov!

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT

Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19) PONOVNO ODPRT! Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih ciljni skupini mikro, malih in srednje velikih podjetij s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Arhiv: Vabilo na dvostranske sestanke med podjetji in raziskovalci

GZS tudi letos sodeluje pri so-organizaciji vnaprej načrtovanih dvostranskih sestankov med raziskovalci in podjetniki z mednarodno udeležbo v okviru 13. Mednarodne konference o prenosu tehnologij (ITTC, International Technology Transfer Conference) (http://ittc.ijs.si/).