Novice
GZS

Arhiv: Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji

Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji Po novembrskem občutnem padcu (6,3%), smo decembra ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašala skromnih 0,5%. Pri tem so neposredni odjemalci že tretjič zapored beležili velik padec, ki je decembra znašal 11,1% (novembra je znašal 13,9%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji je decembra narasla za 0,3%, glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Prva mednarodna izkustvena konferenca o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu - World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju Term Olimia v Sloveniji.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v decembru 2018

Video pregled aktivnosti GZS v decembru 2018.

Arhiv: Novembra smo beležili znaten padec porabe električne energije v industriji

Novembra smo po štirih mesecih zmerne rasti beležili znaten padec porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašal 6,3%. Pri tem so neposredni odjemalci po enajstih mesecih rasti že drugič zapored beležili velik padec, ki je novembra znašal kar 13,9% (oktobra je znašal 8,9%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji pa je oktobra padla za 3,6%, glede na enako lansko obdobje.