Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva
   Zapri

Arhiv: Kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva

Projekt BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav. Namen projekta je  izboljšati podjetniške kompetence mladih in s tem večjo fleksibilnost na trenutnem trgu dela.

Preko brezplačnega, odprtega spletnega usposabljanja »Kaj, zakaj in kako. Vaša pot do podjetništva«, BLUES začenja prvo fazo svojega usposabljanja. Ta brezplačni tečaj, ki je na voljo vsem, ki vas zanima in ki ne zahteva predhodnega znanja o podjetništvu, bo prek platforme MiriadaX na voljo od 4. marca do 14. aprila 2019.

Na podlagi metodologije "mešanega učenja" bodo v šestih avdiovizualnih modulih v angleščini in s podnapisi, dopolnjenimi z branjem in razpravo, mednarodni strokovnjaki iz petih različnih držav udeležence seznanili z osnovami podjetništva.

Po zaključku digitalnega usposabljanja imajo udeleženci možnost dopolnjevanja spletnega tečaja z delavnicami in treningi, ki jih organizirajo vodilni strokovnjaki s področja podjetništva in poslovanja. Izobraževanje bo v Sloveniji potekalo na Univerzi v Ljubljani.

Za dodatne informacije in prijavo obiščite www.eblues.eu.

 

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj