Na sestanku smo obravnavali plan aktivnosti na mednarodnih trgih.
Sestanek na temo zagotavljanja varnosti živil.
Sestanek s potencialnim sponzorjem za dogodek »Živilski kongres«, ki je predviden konec novembra 2017.
Potekal je sestanek delovne skupine za prašičerejo za oblikovanje 1. stebra (Surovine in trajnostna raba virov), v okviru projekta SRIP HRANA. V razpravi so bila podana izhodišča kaj je v sektorju prašičereje potrebno za večjo produktivnost, učinkovitost in konkurenčnost. Izhodišča bodo osnova za pripravo akcijskega plana.
Obisk okrogle mize z naslovom Izzivi sodobne pridelave, predelave in potrošnje hrane na Biotehniški fakulteti.
Z raziskovalnimi institucijami in IKT podjetji je potekal sestanek pred pripravo akcijskega načrta za pametno načrtovanje procesov in procesno kontrolo.
Posvetovanje z živilskimi podjetji za 2. akcijski steber SRIP hrana – pametno načrtovanje procesov in procesna kontrola.
Priprava akcijskega načrta projekta SRIP za 4. steber (Varnost živil), skupaj s predstavniki podjetij in raziskovalnimi inštitucijami.