Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Podim: ugodnosti za člane GZS
GZS

Arhiv: Podim: ugodnosti za člane GZS

V sodelovanju Gospodarske zbornice Slovenije in Iniciative Start:up Slovenija smo pripravili posebno ugoden paket in priložnost sodelovanja ter možnost udeležbe za vse člane GZS - uveljavljena podjetja, ki se želijo aktivno mrežiti s start-up podjetji in sodelovati na konferenci PODIM.

Ugodnost za člane GZS: s posebno promocijsko kodo GZSPODIM2015 imajo vsi člani GZS odobren 20% popust pri nakupu vstopnic za konferenco PODIM2015.

Priložnost sodelovanja in povezovanja, poleg udeležbe na konferenci, za člane GZS vključuje:

  • Udeležbo na sklopu predavanj o povečanju inovacijske aktivnosti in specializirani delavnici s področja profesionalne priprave modela in predstavitvenih materialov za strateško povezovanje.
  • Intenzivno in organizirano mreženje s start-up podjetji in drugimi udeleženci konference.
  • Dolgoročno vključenost in izpostavljenost v slovenskem start-up ekosistemu.
  • Možnost mreženja in individualnega srečanja z govorniki konference.

Prve informacije o novem specializiranem programu za povezovanje start-up in uveljavljenih podjetij, ki ga skupaj s partnerji pripravljata GZS in Tehnološki park Ljubljana, so-nosilec Iniciative Start:upSlovenija.

V primeru, da vas zanima posebna ponudba, prosimo kontaktirajte organizatorja konference na elektronski naslov info@podim.org, v polje zadeva vpišite: Posebna ponudba za člane GZS. V nadaljevanju vas bo kontaktirala ekipa konference PODIM za uskladitev vseh podrobnosti.

Več informacij o konferenci PODIM 2015 najdete na povezavi: http://www.podim.org

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj