Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Poslovni tek trojk Bled 2015
GZS

Arhiv: Poslovni tek trojk Bled 2015

Poslovni tek trojk, mednarodni dogodek, ki ga letos častno podpira tudi Gospodarska zbornica Slovenije, vabi vas in vaše sodelavce na Bled, kjer se združi zabava, rekreacija, druženje in dober namen.

Prijave možne do 11. maja na www.tektrojk.si!

Poslovni tek trojk je dobrodelna tekaška prireditev 3-članskih ekip podjetij - druženje in tekmovanje zaposlenih v podjetjih, ki veliko pozornosti namenjajo aktivnemu načinu življenja tudi izven posla. Vsak član ekipe v štafetnem slogu odteče vsak svoj krog okrog edinega slovenskega naravnega otočka (6 km) in s ploskom rok v cilju preda namišljeno štafetno palico naslednjemu članu ekipe.

Dogodek združi vse, ki jih poleg posla navdušuje tudi šport. Je odlična kombinacija tekaško-poslovnega druženja, kjer šteje tudi dober namen. Razdalja je ravno pravšnja, da jo lahko preteče prav vsak.

Bistvo je ekipni duh, kjer vsak član ekipe da vse od sebe za svojo ekipo. Udeleženci tako krepijo ime oz. blagovno znamko podjetja, kjer so  zaposleni, obenem pa je dogodek odlična priložnost za povezovanje med sodelavci in mreženje, bodisi pri teku ali ob druženju, ki sledi tekaški prireditvi. Družabna večerja in popoldanski program sta odlična priložnost za zabavo in spoznavanje ter sprostitev po teku. Za napetost pa poskrbijo tudi naši partnerji, ki tekom popoldneva med vsemi sodelujočimi izžrebajo privlačne nagrade.

Prireditev pa se ponaša tudi s humanitarno noto - vsak pretečen krog prispeva v dobrodelni sklad dogodka, ki bo tudi tokrat namenjen uresničevanju ciljev varovancev CUDV z motnjami v razvoju.

Poslovni tek trojk 2015 bo v petek, 22. maja popoldan, na Bledu.

Prijave so možne preko spletne strani dogodka www.tektrojk.si, kjer najdete tudi vse informacije.

Število ekip je omejeno, zato se prijavite pravočasno, saj je dogodek vsako leto zaseden.

Spletna stran: http://www.tektrojk.si| www.buinessrun.si

Ponosni partnerji dogodka so Gospodarska zbornica Slovenije,  AmCham Slovenia, Serengeti, Banka Koper, Sava Hoteli Bled, Zavarovalnica Triglav, Intersport, Samsung, Salomon, Europlakat,  Adria Mobil, BMW...

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj