GZS

Arhiv: Pridobite podlago za napovedi v svoji dejavnosti

S sodelovanjem pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2015-2016 (Eurochambres) boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu, vaši dejavnosti in regiji. To vam lahko služi kot podlaga za vaše poslovne projekcije za naslednje leto. V priponki je na voljo lanskoletna analiza. Anketa je razdeljena na 6 vsebinskih sklopov (izzivi, prodaja doma, izvozno povpraševanje, zaposlenost, investicije, poslovno zaupanje) in se izvaja v vseh partnerskih institucijah v Evropi. Ocena porabljenega časa za izpolnjevanje ankete je med 8 in 10 minut.

Za elektronski dostop do ankete kliknite na ANKETA. Prosimo za odgovore najkasneje do petka, 2.10.2015. Z Vašo odzivnostjo boste tudi pomembno prispevali k boljšemu razumevanju vseh omejitev, s katerimi se soočate. Prosimo vas, da anketo izpolnite sami oziroma izpolnjevanje ankete zaupate sodelavcu, ki pozna področje, na katero se anketa nanaša (najpogosteje uprava, finance, kontroling). V kolikor imate tehnične težave pri izpolnjevanju ali vam bolj ustreza pisno izpolnjevanje, je v priponki na voljo dokument, ki ga lahko natisnete ter nam ga izpolnjenega pošljete po faxu (01/5898 100) ali po pošti (SKEP GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana).

Anketa je anonimna. Skladno s pravili, ki veljajo v Evropski Uniji, GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.  

Hvala za zaupanje. Z najboljšimi željami,

SKEP – Analitska skupina GZS

Bojan Ivanc, CFA, CAIA                                                                Darja Močnik, mag. poslovnih ved

vodja analitske skupine SKEP                                                   samostojna svetovalka

Pripete datoteke

Fotogalerija