Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Posodobitve pri poročanju o štipendijah za leto 2014/2015
GZS

Arhiv: Posodobitve pri poročanju o štipendijah za leto 2014/2015

Obveščamo vas, da so na spletni aplikaciji za poročanje o štipendijah nameščene posodobitve, ki omogočajo oddajo podatkov za dodatne skupine poročevalcev.

Na voljo so sledeče novosti in posodobitve:

·         Omogočen je vstop v aplikacijo z osebnim certifikatom za samostojne podjetnike; če osebni certifikat nima podatkov o davčni številki, je potrebno ta podatek vnesti ob prvi prijavi; po potrditvi certifikata s strani sklada, bo možen vnos podatkov.

·         Stranke, ki ne razpolagajo z digitalnim potrdilom za pravne osebe in želijo pooblastiti drugo pravno osebo, ki ima kvalificirano digitalno potrdilo, za poročanje o štipendijah, lahko sedaj oddajo pooblastilo po pošti na Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, Dunajska 22, 1000 Ljubljana (s pripisom: Pooblastilo za poročanje). Stranka lahko pooblastilo pripravi sama ali uporabi vzorec pooblastila. Pooblaščenec za poročanje mora razpolagati s kvalificiranim digitalnim potrdilom, izdanim pravni osebi.

·         Poročanje je omogočeno štipenditorjem, ki so fizične osebe z registrirano dejavnostjo, ki niso v evidenci AJPES (kmetje, odvetniki). Navedeni štipenditorji naj se za navodila o poročanju obrnejo na sklad na e-poštni naslov porocanje@sklad-kadri.si.

 

Dostop do spletne aplikacije se nahaja tukaj.   

Rok za poročanje za šolsko oziroma študijsko leto 2014/2015 je ponedeljek, 20.11.2015.

Več informacij in navodila za poročanje so na voljo na spletni strani sklada.  

Za dodatne informacije smo dosegljivi na e-naslovu: porocanje@sklad-kadri.si ter v času uradnih ur (ponedeljek, sreda in petek med 9. in 12. uro ter ob sredah tudi med 14. in 16. uro) na telefonski številki 01/ 43 41 081.


Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije

 

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj