GZS

Arhiv: Mednarodni informativni dan Obzorje 2020 vesolje in delavnica o sodelovanju na področju vesoljske znanosti in tehnologije


Vljudno vabljeni k registraciji na enega najpomembnejših mednarodnih dogodkov na področju Obzorja 2020 - Vesolje v letu 2016, ki ga skupaj s projektom COSMOS in Evropsko komisijo, EEN ter partnerji v Sloveniji organiziramo v Ljubljani od 19. do 20. aprila 2016 v prostorih GZS.

Gre za dvodnevni mednarodni dogodek, ki smo ga v obvestilih ministrstva že napovedovali: "Informativni dan Obzorje 2020 Vesolje in delavnica o sodelovanju na področju vesoljske znanosti in tehnologije" oziroma  "Horizon 2020 Space Info day and Workshop on Space Science and Technology Co-operation".

Ta pomemben dogodek bo odprl vrata razpisom Obzorja 2020 za leto 2017 ter predstavil številne druge možnosti in dobre prakse vključevanja v evropske razvojne programe v povezavi s področjem vesolja. Programa Copernicus (opazovanje zemlje) in Galileo (satelitska navigacija) prišla do stopnje, ko je/bo možna uporaba in s tem povezan napredek na številnih področjih družbe in gospodarstva.

Podrobnejša informacija je na voljo na  http://ncp-space.net/category/events/cosmos-event/ .

Registracija udeležbe je že odprta (  http://www.spaceinfoday.eu/ ). V sklopu registracije lahko poleg udeležbe na info dnevu (*)
- prijavite tudi vašo udeležbo na t.i.  "B2B/R2B" sestankih,
- prijavite sodelovanje v sklopu kratkih predstavitev organizacij/podjetij v smislu sodelovanja na razpisih
- prijavite objavo posterja
- prijavite ogled z vesoljem poveznih tehniških zmogljivosti v Ljubljani
- prijavite udeležbo večernega sprejema.
(*) kapacitete so omejene, registracija bo mogoča do zapolnitve mest

Popoln programa dogodka bo kmalu na razpolago. Udeležba je brezplačna in je mogoča na osnovi potrjene registracije. Vsem, ki se želite tega pomembnega dogodka udeležiti, priporočamo čim prejšnjo registracijo.

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj