Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Sodelovanje v projektu: Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela
GZS

Arhiv: Sodelovanje v projektu: Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo javni razpis Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela.

Trenutno se oblikuje konzorcij partnerjev, v katerem bo sodelovala tudi Gospodarska zbornica Slovenije.

Če ste zainteresirani, lahko vaše podjetje vključimo med 240 slovenskih podjetij, ki bodo lahko koristnice različnih storitev in usposabljanj dole ta 2022, dokler traja projekt.

Usposabljanja bodo namenjena izvedbi aktivnosti za zagotovitev boljših pogojev in večje pripravljenosti posameznikov za ostajanje na delovnih mestih:

• z izvedbo ukrepov za zmanjšanje odsotnosti (absentizma) z dela,
• z izvedbo ukrepov za znižano trajanje odsotnosti (absentizma) z dela,
• z uporabo strateške platforme ravnanja s starejšimi v podjetjih, ki jo bo zagotovil prijavitelj (t.i. management starejših).

Del vloge projekta so tudi pisma o nameri, v kateri podjetja izrazijo željo po sodelovanju v projektu.

S podpisom pisma o nameri bo vaše podjetje deležno usposabljanj s strani strokovnjakov, ki bodo s svojimi aktivnostmi pripomogli k zmanjševanju odsotnosti z dela ter podaljševali delovno aktivnost delavcev v vašem podjetju.

V kolikor bi želeli sodelovati, pismo o nameri sprintajte, podipišite ter nam pošljite scan. Podpis pisma o nameri vam v tem trenutku ne predstavlja nobene zaveze k sodelovanju, je pa vstopnica in edina pot do tega, da v projektu sodelujete in koristite v razpisu predvidene aktivnosti in svetovanja, v kolikor bo konzorcij podprt. Pismo o nameri nam pošljite najkasneje do 30. marca 2017.

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj