Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Poziv za sodelovanje na dobrodelnem bazarju zveze NATO
GZS

Arhiv: Poziv za sodelovanje na dobrodelnem bazarju zveze NATO

Tudi letos bo Slovenija sodelovala na dobrodelnem bazarju zveze NATO, ki bo potekal 18. in 19. novembra 2017 na sedežu NATO v Bruslju. Na slovenski stojnici bomo promovirali slovenske izdelke, turistično ponudbo in kulinariko.


Vabimo vas, da se pridružite našim prizadevanjem za uspešno izvedbo bazarja ter širšo prepoznavnost Slovenije in njenih izdelkov ter po svojih močeh prispevate za potrebe bazarja. Zaželeni so raznovrstni izdelki, vključno s hrano in pijačo, edini pogoj je, da so slovenskega porekla/izdelave. Ker dogodek obišče okoli 15.000 ljudi iz vsaj 50 različnih držav, gre za odlično priložnost za promocijo države, turizma, izdelkov in podjetnikov.  

 

Izkupiček celotnega bazarja bo namenjen za dobrodelne projekte organizacij iz različnih držav, ki so bile izbrane na posebnem razpisu. Letos sta na seznamu s svojima projektoma tudi dve slovenski organizaciji.

 

Za prevzem in prevoz izdelkov bo poskrbljeno. Za več informacij se lahko obrnete na gospo Anito Humar (anitahumar@hotmail.com).

 

Stalno predstavništvo Republike Slovenije pri zvezi Nato

 

 

 


Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj