Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2018
GZS

Arhiv: Javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2018

Javni razpis z razpisno dokumentacijo je dostopen na spletni strani Urada RS za meroslovje, na povezavi http://www.mirs.gov.si/si/delovna_podrocja/poslovna_odlicnost/.

Priznanje RS za poslovno odličnost (PRSPO) je najvišje priznanje Republike Slovenije za dosežke na področju kakovosti proizvodov in storitev ter kakovosti poslovanja kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti. Priznanje spodbuja slovenske organizacije k uvajanju sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja poslovne odličnosti ter hkrati daje prejemnikom priznanja večjo moč pri njihovi konkurenčnosti doma in v svetu.

Prijavnine za sodelovanje v okviru javnega razpisa PRSPO za leto 2018 ni.
K prijavi so vabljena slovenska podjetja in javne inštitucije v naslednjih kategorijah:
-        organizacije z več kot 250 zaposlenimi v zasebnem sektorju,
-        organizacije z 250 ali manj zaposlenimi v zasebnem sektorju,
-        organizacije z več kot 250 zaposlenimi v javnem sektorju ter
-        organizacije z 250 ali manj zaposlenimi v javnem sektorju.

Rok za prijavo na javni razpis je 29. maj 2018. Za podrobnejše informacije kontaktirajte, prosimo, dr. Gordano Žurga. Kontaktni podatki so: telefon 03/428 07 63 ter e-naslova gordana.zurga@gov.si ter prspo.mirs@gov.si.

Vse zainteresirane za prijavo v postopek PRSPO za leto 2018 vljudno vabimo tudi na delavnico za potencialne prijavitelje na javni razpis za PRSPO 2018, ki bo potekala 23. marca 2018 v Portorožu, v hotelu Slovenija, o čemer vas bomo obveščali tudi na spletni strani Urada RS za meroslovje.

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj