Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: 11. Poslovni tek trojk Bled 2018
GZS

Arhiv: 11. Poslovni tek trojk Bled 2018

V inflaciji rekreativnih prireditev ima Tek Poslovnih Trojk oziroma Slovenia Business Run posebno mesto, saj je dogodek z najdaljšo tradicijo na Balkanu. Na tem teku se pomerijo trojke tekačev, ki zastopajo svojo firmo oziroma blagovno znamko – tečejo in se družijo za dober namen.

Gospodarska Zbornica Slovenije, častni pokrovitelj  11. Poslovnega teka trojk, vabi poslovne ekipe, da se nam 25. maja 2018 pridružijo na Bledu na Poslovnem teku trojk. Pohitite, da letos tek ne mine brez vas!

 S tekom podjetniških trojk okrog blejskega jezera želi organizator nadaljevati tradicijo tekanja okrog edinega slovenskega otočka, obenem pa dati prireditvi tudi pridih športnega druženja ter povezovanja slovenskih gospodarskih subjektov.

 Tek nima izrazito tekmovalne vsebine. Preveva ga duh razgibavanja telesa in prijetnega druženjatekanja v čudovitem naravnem okolju obale blejskega jezera in dobrodelnosti. Temu so prirejena tudi pravila teka, ki poleg časa, v katerem športniki pretečejo progo, poudarja predvsem sodelovanje. Vsak udeleženec preteče 1 krog okrog jezera, celotna skupina pa mini maraton. ( 3 x 6 km ).

 Izkupiček zbran od prijavnin za tek, gre v sklad Zavoda Matevža Langusa. CUDV Radovljica je socialno-varstveni zavod za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje otrok, mladostnikov in odraslih z zmerno, težjo in najtežjo motnjo v duševnem razvoju – www.cudv-ml.si .

 Več informacij in prijave: http://www.tektrojk.si/poslovni-tek-trojk-informacije/

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj
Kažem 1 komentarjev
Avatar  [Trackback] 4 let nazajOdgovor

Trackback from Domain: ssgz.gzs.si


11. Poslovni tek trojk Bled 2018https://ssgz.gzs.si/vsebina/Vnos-novic-za-Newsletter/ArticleID/65310/11-poslovni-tek-trojk-bled-2018