Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Čestitamo Boštjanu Gorjupu, predsedniku GZS, za prejem priznanja Manager leta 2018!
GZS

Arhiv: Čestitamo Boštjanu Gorjupu, predsedniku GZS, za prejem priznanja Manager leta 2018!

Priznanje Manager leta, ki ga podeljuje Združenje Manager, je na Managerskem kongresu v Portorožu prejel predsednik GZS Boštjan Gorjup, direktor podjetja BSH Hišni aparati.

 

Kot so poudarili v utemeljitvi, je Boštjan Gorjup menedžer, ki stremi k cilju biti prvi po odličnosti in ne po velikosti, zato v ospredje svojega delovanja v podjetju postavlja odličnost v ljudeh in procesih, kar se kaže v rasti in razvoju družbe. Danes je BSH Hišni aparati največja evropska tovarna za proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in tehnološko zahtevnih termičnih aparatov za pripravo napitkov in eden izmed desetih največjih izvoznikov v Sloveniji. Lani so v podjetju izdelali rekordnih 8,1 milijona aparatov, več kot 97 odstotkov proizvodnje pa je namenjenih v evropske države.

Boštjan Gorjup je leta 2012 prejel priznanje za mladega menedžerja in slovenskega gospodarskega oskarja - Nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

»Naša glavna prednost je izjemno usposobljena ekipa ljudi s kulturo podjetja, ki temelji na podpori, sodelovanju in učinkovitosti«.
Boštjan Gorjup za Delo, 27. 9. 2018

 

Fotogalerija