Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: POSLOVNE PRILOŽNOSTI V AFRIKI
GZS

Arhiv: POSLOVNE PRILOŽNOSTI V AFRIKI


Vljudno vabljeni na letno srečanje »Skupine za Afriko«, ki se bo odvijalo v sredo, 7. novembra 2018 od 13. do 15. ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani, dvorana C v 1. nadstropju.

Seznam uvodnih predstavitev:

  • Predstavitev obiska državnega sekretarja na Ministrstvu za zunanje zadeve g. Dobrana Božiča v Gani 26. do 29. novembra 2018, skupaj z gospodarsko delegacijo; 15min (Ministrstvo za zunanje zadeve)
  • Poslovne in investicijske priložnosti v Zambiji; 15min (Slovenia-Zambia Business Club, Veleposlaništvo Zambije v Berlinu, Zambijska razvojna banka)
  • Certificiranje in standardizacija pri poslovanju z različnimi afriškimi državami; 15 min (SGS Slovenija d.o.o.)
  • »Criteria to adopt to do business in Africa«; 15min (Cividino International)
  • Internetna platforma, ki brezplačno združuje preko 2 mio podjetij iz celega sveta, predvsem pa iz Afrike; 15min (Inoa d.o.o)



Po kratkih predstavitvah bodo vsi omenjeni na voljo za ena-na-ena razgovore, vsi udeleženci pa se boste lahko mrežili dalje ob hladno-toplem stoječem buffetu. Dobrodošli, da izkoristite omenjeno srečanje za deljenje medsebojnih izkušenj ter pridobivanju novih informacij in kontaktov pri vašem poslovanju z afriško celino. Vašo udeležbo potrdite s kratkim odgovorom »potrjujem udeležbo« na to e-pošto in prosimo dodajte svojo e-vizitko.

Parkirno mesto bo na voljo v kletni etaži poslovne stavbe Gospodarske zbornice Slovenije do zapolnitve mest.

Vabljeni. 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj





Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj