Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja
GZS

Arhiv: World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Prva mednarodna izkustvena konferenca o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu - World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju  Term Olimia v Sloveniji.

Konferenca je odlična priložnost za sinhronizacijo vodstvenih timov in dvig sodelovanja na višji nivo uspeha. Namenjena je vsem, ki se zavedajo, da potrebujemo nove načine vodenja. Rast in napredek se zgodita, ko pripeljemo skupaj ljudi iz različnih področij in skupaj širimo perspektive... z namenom, da vprežemo sinergije in prispevamo k pozitivni spremembi v družbi. Skozi vključujoče in sodelovalno vodenje nam lahko uspe modra akcija.

Skupaj bomo raziskovali nove metode, načine ter principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja.

Ključne besede konferenčnega programa: prihodnost dela, od 'jaz' do 'mi', ravnovesje za večji družbeni učinek in sinergija. Govorniki in govornice prihajajo k nam iz Avstrije, Hrvaške, Švice, Malezije, Hong Konga in Slovenije.

Člani GZS lahko s kodo GZS uveljavljate 50 EUR nižjo kotizacijo.

https://www.worldofsynergy.com/tickets/

Več o konferenci, govornikih in programu:

www.worldofsynergy.com

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj