Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Webinar branding in kadri DBP
GZS

Arhiv: Webinar branding in kadri DBP

 

Iščete nove člane ekipe in imate težave pri iskanju res dobrih kadrov? Bi vam prav prišel močan argument, ki dobre kadre prepriča, da je vaše podjetje pravi korak za razvoj njihove kariere? Ali ste vedeli, da ste lahko z dobro blagovno znamko delodajalca veliko uspešnejši in vas zanima, kako so to metodo uporabili v globalnih uspešnih podjetjih?

Spletni seminar vodi Darja Brečko Poženel, ki je direktorica podjetja DBP – Brand Design Studio in ima več kot 20 let izkušenj z razvojem blagovnih znamk in grafičnim oblikovanjem. Je avtorica mnogih uspešnih vizualnih znamk. Študirala je vizualne komunikacije in oblikovanje na Univerzi za likovno umetnost v Ljubljani, je prejemnica Študentske Prešernove nagrade in nagrado za pomembna umetniška dela. Darja je tudi docentka na Fakulteti za oblikovanje v Ljubljani in predavateljica na domačih in tujih konferencah.

Izvedite več na brezplačnem webinarju o tem kako ustvariti dobro blagovno znamko delodajalca in s tem privabiti kakovostne kadre. S klikom na to povezavo ste toplo vabljeni k ogledu.

Webinar »dobra blagovna znamka: predavanje Darja Brečko Poženel, bo potekal 13.3.2019, ob 9.00.

Povezava, kjer ga bo mogoče spremljati bo sporočena naknadno.

Fotogalerija