Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Srečanje slovenskih podjetnic 500 PODJETNIC
GZS

Arhiv: Srečanje slovenskih podjetnic 500 PODJETNIC

11. aprila 2019 bo na osrednjem slovenskem sejemskem središču (Gospodarsko razstavišče Ljubljana) že sedmič srečanje slovenskih podjetnic 500 PODJETNIC. Pričakujejo več kot 500 udeleženk (www.500podjetnic.si)

Letos je program srečanja oblikovan v dveh delih. Že znan koncept dopoldanskega srečanja s kalejdoskopom različnih izkušenj, priporočil in dobrih praks ter mreženjem med podjetnicami je nadgrajen s popoldanskim strokovnim posvetom FINANCIRANJE ŽENSKIH PODJETIJ. Na pobudo GZS Zbornice osrednjeslovenske regije bodo prvič v Sloveniji predstavljene različne izkušnje poslovnih angelov, ki se posvečajo investicijam v ženska podjetja (Lynne Cadenhead), ali investicijam v podjetniške projekte z družbenim učinkom (Renata Brkić). Posvet bo moderiral Tilen Travnik, tudi sam serijski podjetnik in poslovni angel.  Sodelovala pa bo tudi direktorica GZS Zbornice osrednjeslovenske regije, ki je bila partnerica v evropskem projektu SEEWBAN.

Dogodek bo s svojo prisotnostjo podprlo tudi Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji. Poleg Skupnosti slovenskih podjetnic pa sodelujejo tudi institucije kot so Zavod za zaposlovanje republike Slovenije, Agencija Spirit, Slovenski podjetniški sklad, Gospodarska zbornica Slovenije, Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije, mreža Obrtnih zbornic, glavni pokrovitelj dogodka pa je tokrat NLB, d.d. https://500podjetnic.si/popoldanski-posvet-2019/

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj