Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Festival inovativnosti in podjetništva - FestINNO 2019
GZS

Arhiv: Festival inovativnosti in podjetništva - FestINNO 2019

V torek, 14. maja 2019 je bil Koper ponovno podjetniško obarvan s tradicionalnim podjetniškim festivalom FestINNO. Prireditev organizira Fakulteta za management Univerze na Primorskem v sodelovanju z drugimi slovenskimi in italijanskimi partnerji projekta NUVOLAK2. Letos je to bila že 10. izvedba festivala.


FestINNO je regijska čezmejna platforma za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva. V enem samem dnevu je združil več kot 20 delavnic in predstavitev z domačimi in tujimi predavatelji, izkušenimi podjetniki, kreativnimi študenti in drugimi praktiki.


Gostje so obravnavali sodobne teme in izzive povezane s podjetništvom: 3D-tiskanje, intelektualna lastnina, blagovne znamke, poslovni modeli, socialno in trajnostno podjetništvo, pravni vidiki in pasti spletnih strani, ustvarjalnost, virtualna in obogatena resničnost, internacionalizacija poslovanja in še mnogo več.


Obenem je bil festival izjemna priložnost za mreženje, navezovanje stikov s podjetniki in učenje. 


Utrinke z dogajanja si lahko ogledate na http://www.fm-kp.si/novice/foto_festinno_2019.

Vabljeni k sodelovanju na naslednjem festivalu - FestINNO 2020!

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj