GZS

Arhiv: Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo - CIIE, Shanghai, Kitajska, 5.-10. november 2019

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2019 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

China International Import Expo - CIIE je politično - sejemsko - gospodarski dogodek, ki je med drugim namenjen tudi predstavitvi izdelkov široke potrošnje kot tudi visokih tehnologij. China International Import Expo - CIIE bo letos organiziran drugič. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ciie.org/zbh/en/.

To povabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki po svoji dejavnosti ustrezajo vsebinskim segmentom in profilu dogodka. Primarno so k posredovanju interesa vabljena podjetja z izdelki in storitvami s področja visokih tehnologij.

Več informacij: https://www.izvoznookno.si/aktualno/vabilo-podjetjem-za-posredovanje-interesa-za-skupinsko-udelezbo-na-china-international-import-expo-ciie-shanghai-kitajska-5-10-november-2019/

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj