Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: GARDEN PARTY
GZS

Arhiv: GARDEN PARTY

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvojGospodarska zbornica Slovenije, SPOT svetovanje, v soorganizaciji 500 podjetnic, ob zaključku poletja vabi podjetnice na ogled sejma AGRA v Gornji Radgoni, ki tudi letos odpira svoja vrata številnim obiskovalcem z raznoliko ponudbo.

Podjetnice boste imele izjemno priložnost, da se medsebojno povežete, izmenjate izkušnje in pridobite morebitne nove poslovne partnerje.

 

Vabimo vas na

GARDEN PARTY,

ki bo v soboto, 24.8.2019 ob 9. uri.

Program srečanja:

Ogled sejma AGRA Gornja Radgona, dobimo se na vhodu na sejmišče (Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona). Po ogledu sejma sledi program, ki ga bo moderirala Polona Požgan. Spoznali bomo zanimive goste, podjetnice: Simona Fartek, Bernarda Marovt, Sonja Dacar, Karolina Vrtačnik.

Dogodek se bo odvijal v Hiši penin Frangež, Hercegovščak 41a, 9250 Gornja Radgona, ki vključuje tudi ogled vinske kleti s pogostitvijo. Obiskala nas bo 23. vinska kraljica Slovenije, Meta Frangež.

Dogodek je delno sofinanciran s strani SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije, GZS.

Delna kotizacija zajema 25 €:

-          Vstopnino na sejem AGRA ter organizacija dogodka(5 € od kotizacije je namenjenih Skladu SSP za pomoč podjetnicam).

 Dodatna informacije na telefonu 030 756 725 (Marta Turk) ali irena.tonin@gzs.si

Prijave: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZwPTYEk2uUv_cMCu3n4J7b12zPf9-VZYhNTjiOlchi-8BnA/viewform

 


Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj