Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Blues projekt začenja z inovativnim tečajem podjetniškega podjetja v štirih evropskih državah
GZS

Arhiv: Blues projekt začenja z inovativnim tečajem podjetniškega podjetja v štirih evropskih državah

BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav. Namen projekta je  izboljšati podjetniške kompetence mladih in s tem večjo fleksibilnost na trenutnem trgu dela.

Preko brezplačnega, odprtega spletnega usposabljanja »Kaj, zakaj in kako. Vaša pot do podjetništva«, BLUES začenja prvo fazo svojega usposabljanja. Ta brezplačni tečaj, ki je na voljo vsem, ki vas zanima in ki ne zahteva predhodnega znanja o podjetništvu, bo prek platforme MiriadaX na voljo od 4. marca do 14. aprila 2019.

Na podlagi metodologije "mešanega učenja" bodo v šestih avdiovizualnih modulih v angleščini in s podnapisi, dopolnjenimi z branjem in razpravo, mednarodni strokovnjaki iz petih različnih držav udeležence seznanili z osnovami podjetništva.Mešano učenje: izkušnja v živo

Ena izmed velikih novosti, ki jih ponuja BLUES, je dejstvo, da njegova druga faza, "izkušnja v živo", omogoča študentom, da dopolnijo spletni tečaj z delavnicami in trening s strani strokovnjakov, voditeljev v svetu podjetništva in posla. Ta druga faza bo potekala hkrati na Univerzi v Kantabriji (Španija), Univerzi v Perugii (Italija), Univerzi v Ljubljani (Slovenija) in Univerzi Nova Lizbona (Portugalska) med aprilom in majem 2019, na voljo pa bo skoraj 90 mest za študente, ki zaključijo začetno digitalno usposabljanje.

Udeleženci se bodo lahko na več srečanjih in s praktičnim delom v skupinah poglobili na različna področja podjetništva in spoznali dejanski poslovni kontekst.

Ob zaključku obeh faz bodo udeleženci ne le pridobili zelo celovit uvod z različnimi evropskimi perspektivami na tako koristne teme, kot so inovacije, vodenje in upravljanje s skupinami, poslovna analiza itd., temveč bodo tekom usposabljanja vabljeni v aktivno interakcijo s podjetniki in lokalnimi institucijami.

Za dodatne informacije in registracije obiščite www.eblues.eu.


Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj