Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Blues: kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva
GZS

Arhiv: Blues: kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva

Projekt BLUES, pobuda v okviru programa ERASMUS +, uvaja inovativni pilotni program, ki združuje digitalno preko spletnega MOOC "Kaj, zakaj in kako. Vaša pot do podjetništva"- in usposabljanje v živo, ki se bo hkrati izvajalo v štirih državah Evropske unije.

Cilj pilotnega programa BLUES je razvijati podjetniške kompetence mladih v Evropi z vseh področij študija in izboljšati njihove kompetence, ki jim bodo omogočile boljše prilagajanje dejanskim potrebam na trgu dela.

Usposabljanje poteka v dveh fazah – brezplačnemu spletnemu tečaju, ki nudi šest avdiovizualnih modulov v angleščini, ki jih dopolnjuje tudi dodatno gradivo in razprava, med seboj pa povezuje mednarodne strokovnjake iz petih različnih držav, sledi še izkustveni del usposabljanja - delavnice in treningi, vodeni s strani vodilnih strokovnjaki s področja podjetništva, praktično delo v skupinah in spoznavanje dejanskega poslovnega konteksta.

Vse, ki vas zanima rezultat projekta BLUES, vljudno vabimo na zaključno predstavitev projektov, ki so jih udeleženci tekom usposabljanja razvijali.

S predstavitvami projektov začnemo 17.6.2019 ob 17:00 na Fakulteti za družbene vede (predavalnica 14).

Več informacij: www.eblues.eu



Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj