Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Blues: kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva
GZS

Arhiv: Blues: kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva

Projekt BLUES, pobuda v okviru programa ERASMUS +, začenja inovativni pilotni program, ki združuje digitalno preko spletnega MOOC "Kaj, zakaj in kako. Vaša pot do podjetništva"- in usposabljanje v živo, ki se bo hkrati izvajalo v štirih državah Evropske unije.

Cilj pilotnega programa BLUES je razvijati podjetniške kompetence mladih v Evropi z vseh področij študija in izboljšati njihove kompetence, ki jim bodo omogočile boljše prilagajanje dejanskim potrebam na trgu dela.

Usposabljanje poteka v dveh fazah – brezplačnemu spletnemu tečaju, ki nudi šest avdiovizualnih modulov v angleščini, ki jih dopolnjuje tudi dodatno gradivo in razprava, med seboj pa povezuje mednarodne strokovnjake iz petih različnih držav, sledi še izkustveni del usposabljanja.

Na delavnicah in treningih, ki jih bodo vodili vodilni strokovnjaki s področja podjetništva, boste lahko s praktičnim delom v skupinah poglobili področja podjetništva in spoznali dejanski poslovni kontekst.

S praktičnim usposabljanjem začnemo 3.6.2019 ob 16:00 na Fakulteti za družbene vede. Spremenite svojo prihodnost in se nam pridružite.

Več informacij: www.eblues.eu

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj