GZS

Arhiv: Izzivi motivacije zaposlenih v času negotovosti

Vabimo vas spletni seminar

IZZIVI MOTIVACIJE ZAPOSLENIH V ČASU NEGOTOVOSTI

ki bo potekal v četrtek, 24. septembra 2020 od 10.00 do 12.30 ure,
preko aplikacije Microsoft Teams Meeting.

Spletni seminar je namenjen vsem podjetnikom, ki želijo biti pri svojem delu še bolj uspešni. »Nič ni zgolj poslovno, je predvsem osebno« - zato se bomo poglobili v človeka kot osebnost. Vsak od nas je svoj. Baza, ki jo nosimo v sebi mi in naši zaposleni je pomembna, na njej lahko gradimo in dosegamo osredotočenost, zavzetost, motivacijo, dobro komunikacijo in posledično gradimo dobre medosebne odnose. Posel delamo ljudje, zato se moramo zavedati svojih talentov in talentov zaposlenih in kako jih dosegamo. Dejstvo je, da vsak potrebuje osvojiti svoj način, poiskati svojska orodja. Poskusili jih bomo poiskati pri sebi skozi primere dobrih praks. Pogledali bomo nove, inovativne oblike kadrovskih služb in pomena le-teh. Slišali boste, kako se lahko v podjetju razvijamo kot osebnost in kako to vpliva na naš uspeh, fokus, motivacijo, zavzetost, odnose in komunikacijo. Kako lažje premagujemo ovire in strah, izgube, nesigurnost. Kako biti inovativen, produktiven, fokusiran in ne izgubiti samega sebe tudi v spremenjenih okoliščinah življenja. O pozitivni naravnanosti in kako jo dosegati ter vzdrževati…Kdo bolje pozna ljudi kot psihoterapevt?

PROGRAM:

1. Nove smernice: kako graditi in vzdrževati raven zavzetosti pri zaposlenih – moderna kadrovska služba: Kaj manjka? Kaj pogrešajo zaposleni in vodstvo?

2. Orodja, ki nam omogočajo razvoj osebnosti (predvsem)v novih, drugačnih okoliščinah) v podjetjih na področju:

  • Odnosov
  • Motivacije
  • Komunikacije
  • Vrednot

3. Kako uspešno obvladovati strah, izgube, nesigurnost na delovnem mestu?

4. Kako postati čim boljši, holistični vodja (»Vidim ali ne vidim«)?

5. Moč kreativnega razmišljanja.

 

PRIJAVA IN NAČIN SODELOVANJA

Seminar bomo izvedli s pomočjo aplikacije Microsoft Teams Meeting.

Sodelovanje na seminarju je brezplačno in je namenjeno tako članom GZS-Podjetniško trgovske zbornice kot ostalim podjetjem. OBVEZNE SO PRIJAVE preko spletne prijavnice in sicer najkasneje do srede, 23. 9. 2020. 

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminarja lahko udeležili, vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.


NAVODILA ZA NAMESTITEV aplikacije Microsoft Teams na mobilne telefone ali tablice:

INFORMACIJE IN VPRAŠANJA: GZS Podjetniško trgovska zbornica, telefon 01 5898 312, elektronska pošta ptz@gzs.si.

O PREDAVATELJICI


Barbara Sarić je Bakalavrea psihoterapevtske znanosti. Leta 2010 je diplomirala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju. Od leta 2014 je samostojna podjetnica. Delo z ljudmi je njeno življenjsko poslanstvo. Pričela je individualno, s psihoanalitično psihoterapijo z odraslimi ter mladostniki. Sedaj deluje tudi kot motivatorka na področju razvoja osebnosti v podjetjih. Razvila je svoj modul kot pomoč HR-ju. Pravi, da se naša podjetja znotraj kadrovske službe šele razvijajo. Deli jo na birokratsko/pravni vidik ter delo z zaposlenimi na področju osebnosti. Vodi tudi različne delavnice, predavanja iz omenjenih vsebin. Trenutno sodeluje v večjem slovenskem podjetju kot pomoč kadrovski službi in vodstvu podjetja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj