Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: 3. SPLETNA DELAVNICA »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja
GZS

Arhiv: 3. SPLETNA DELAVNICA »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

NA 3. TRANSFORMACIJSKI DELAVNICI

bo svojo zgodbo z nami delil Domen Rozman iz Dunking Devils

 

22.12.2020 ob 17.00pričnemo že s3. transformacijsko delavnico namenjeno poglobljenemu in iskrenemu pogovoru o trenutni podjetniški realnosti, ko smo se vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije.

Tokratna delavnica bo osredotočena na :

- Zakaj, kdaj in kako se je potrebno lotiti transformacije poslovnega modela.
-
Katere so šibke točke ali pa skriti potenciali, ki nas lahko na tej poti

ovirajo ali pa dajo nov zagon, da rešimo ali pa nadgradimo svoj posel.


V prvem delu delavnice bo svojo svežo izkušnjo in preizkušnjo na poti transformacije poslovnega modela z nami delil Domen Rozman idejni vodja Dunking Devils.V nadaljevanju pa bo Tatjana Fink podala še strokovna stališča, priporočila pri procesu postavljanja novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov.

 

V drugem delu delavnice bomo konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci, podkrepili s strokovnimi komentarji, priporočili in odgovori na vprašanja.

V teh časih je pomembna, če ne že nujna, prilagoditev na novo realnost in izgradnja še močnejših trajnostnih temeljev, na katerih bo osnovana naša prihodnost, v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti. Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.

Se vidimo 22. 12. 2020 od 17.00 do 19.30 preko spletne platforme ZOOM. Število mest je omejeno na 15 podjetij.

Prijave sprejemamo najkasneje do 21.12.2020. Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.


Prijava in več informacij: https://event.meetpoint.si/podjetnisk-3.-trasformacijska-spletna-del-44176/Registracija 

Fotogalerija