Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: ZPIZ: Obvestilo zavezancev za prijavo podatkov o osnovah o prehodu na novo storitev za elektronsko oddajo obrazcev M-4
GZS

Arhiv: ZPIZ: Obvestilo zavezancev za prijavo podatkov o osnovah o prehodu na novo storitev za elektronsko oddajo obrazcev M-4

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju zavod) vse zavezance za prijavo podatkov o osnovah na obrazcih M-4 obvešča, da bo s 1. 1. 2021 dosedanja storitev za posredovanje podatkov na obrazcih M-4 na naslovu https://m4.zpiz.si/m4/ prenehala delovati.

Storitev v celoti nadomešča nova storitev za elektronsko posredovanje podatkov na obrazcih M-4 v okviru zavodovih storitev za elektronsko poslovanje z organizacijami BiZPIZ na naslovu https://www.zpiz.si. Za uporabo storitev BiZPIZ in oddajo obrazcev M-4 bo je potrebna predhodna registracija na povezavi Moj BIZPIZ/Registracija. Navodila za registracijo v storitev BIZPIZ in oddajo obrazcev M-4 so na voljo na povezavi Sporočanje podatkov o osnovah.

V obdobju do 31. 12. 2020 je mogoča zgolj registracija v storitev BIZPIZ za namen oddaje obrazcev M-4, sama oddaja M-4 obrazcev pa bo omogočena od 1. 1. 2021 dalje.

Vir: Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije >>

Fotogalerija