Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Popri international -mednarodni natečaj za podjetniške ideje mladih
GZS

Arhiv: Popri international -mednarodni natečaj za podjetniške ideje mladih

Popri international je mednarodni natečaj za podjetniške ideje mladih, ki bo letos potekal prvič.  Potekal bo preko zooma  11.5.2021 od 14.00 do 18.00 za ekipe iz 9 sodelujočih držav v dveh kategorijah – dijaki in študentje. Vabimo vas, da nas spremljate na live FB eventu na: https://fb.me/e/2kxxXlSMh.  

Razglasitev rezultatov bo 12.5. ob 14.30, za spremljanje dogodka je potrebna registracija na tem linku:  https://www.adriatic-ionian.eu/event/registration/event-registration-6th-eusair-forum-11-12-may-2021/
 
Pripravljamo pa tudi omenjeni dogodek, ki bo odprt za širšo javnost, in sicer Students meet entrepreneurs z gostoma Izo Login in Micem Melanškom. Pogovor v angleščini moderira Sašo Papp. Na njem bodo tudi premierno predstavljeni videi z uspešnimi podjetniki, ki jih omogočata Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT. Tukaj bi vas prosili, če bi nam lahko pomagali pri tem, da se dogodka udeležijo zainteresirani dijaki in študenti, mentorji in drugi zainteresirani. Naše baze smo obvestili. Priporočilo z vaše strani pa bi gotovo prijave še vzpodbudilo. Ker gre za vrhunska gosta, bi radi, da njuno sporočilo oziroma možnost pogovora z njima preko zooma doseže čim več deležnikov, tudi tujih.
 
Več o dogodku in prijave na https://popri.si/en/event/talk-show-students-meet-entrepreneurs/
 
Celoten program POPRI INTERNATIONAL EUSAIR
https://popri.si/en/napoved-programa-popri-international/

SPOT svetovanje osrednjeslovenske regije

Fotogalerija