Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Nacionalni mesec skupnega branja
GZS

Arhiv: Nacionalni mesec skupnega branja

 

Začel se je Nacionalnega meseca skupnega branja 2021 – mesec, ko se še posebej posvečamo branju in bralni kulturi ter širimo zavedanje o pomenu branja v našem vsakdanjem življenju. Gospodarska zbornica Slovenije letos pri akciji aktivno sodeluje.

Pomembno je, da vsak posameznik redno bere, saj je redno branje poleg besedilne spretnosti dokazano temeljno tako pri reševanju problemov v tehnološko bogatih okoljih kot pri matematičnih spretnostih. Zato vas vabimo, da se akciji aktivno priključite z dogodki/pobudami v vaši organizaciji.

V dogodkovnik na spletni strani https://nmsb.pismen.si/dogodki/prijavi/ lahko vnesete dogodke, ki jih nameravate organizirati v času trajanja Nacionalnega meseca skupnega branja 2021 (letos bo to med 8. septembrom in 10. oktobrom).

Vpišite pa lahko tudi dogodke, ki ste jih v letošnjem letu že izvedli in jih še nameravate zvesti do konca letošnjega leta. Ne pozabite na aktualne virtualne vsebine: branja v vseh oblikah, dogodke, organizirane v spletnih učilnicah, pogovore/druženja po spletu, virtualne knjižne sejme, prodajne akcije v spletnih knjigarnah ipd. Dogodkovnik je odprt vse leto!

Vabljeni tudi, da spletni strani https://nmsb.pismen.si pobrskate med Gradivi, kjer so dostopni plakati po meri ter zgibanke plakatne promocijske akcije Beremo skupaj (vodi jo Društvo Bralna značka Slovenije - ZPMS), s katerimi lahko v svoji organizaciji oziroma instituciji opozorite na Nacionalni mesec skupnega branja 2021 - in to ne samo vaše sodelavce temveč tudi vaše obiskovalce, stranke in druge, ki prihajajo k vam. V zgibanke in plakate po meri lahko vnesete tudi svoje besedilo in s tem opozorite na vaš dogodek. Med gradivi sta tudi pasici za spletni omrežji Facebook in Instagram.

Fotogalerija









b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj