Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Obvestilo uporabnikom storitev točk SPOT v času veljave Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah
GZS

Arhiv: Obvestilo uporabnikom storitev točk SPOT v času veljave Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah

Poslujte elektronsko preko portala SPOT, na točko SPOT le v nujnih primerih

 

Obveščamo vas, da je v Uradnem listu RS  dne 18.11.2021 objavljen Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah (https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2021-01-3529/odlok-o-zacasnih-ukrepih-za-preprecevanje-ponovnih-izbruhov-in-sirjenja-okuzb-z-nalezljivo-boleznijo-covid-19-v-upravnih-zadevah).

Zato vljudno prosimo vse uporabnike storitev točk SPOT Svetovanje in SPOT Registracija (v nadaljevanju točke SPOT), da osebna svetovanja in registracijske postopke v čim večji meri opravite na daljavo (telefon, e-pošta ali z drugimi digitalnimi orodji). 

Za nujne osebne obiske na točkah se predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti. 

Kontaktni podatki in naslovi točk SPOT
 so na voljo na povezavi: 
Seznam točk SPOT in notarjev.

Vsem uporabnikom, ki imate kvalificirano digitalno potrdilo (KDP), priporočamo, da postopke, ki jih omogoča portal SPOT, opravite sami na daljavo. Če imate pri izvedbi e-postopkov vsebinska vprašanja, lahko za pomoč pokličete svetovalce točke SPOT. 

Več informacij za uporabo portala je na voljo na povezavah: 

·         Pogoji za uporabo e-postopkov in prijava v portal SPOT,

·         Seznam e-postopkov.


Če želite urediti pooblastila ali oddati druge fizične dokumente za postopke na točkah SPOT, izpolnjene obrazce in dokumente pošljite na naslov želene točke SPOT po redni pošti.

Vabimo vas, da še naprej redno spremljajte obvestila na:

https://www.gov.si/teme/koronavirus/.

 

#poslujelektronsko

 

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Ministrstvo za javno upravo

Fotogalerija

b i u citat


CAPTCHA slika
Prosimo prepišite varnostno kodo s slike:
Komentiraj