Gospodarska Zbornica Slovenije | Arhiv: Delavnica: Uporaba ChatGPT - priložnosti v podjetništvu
GZS

Arhiv: Delavnica: Uporaba ChatGPT - priložnosti v podjetništvu




KIKštarter Kamnik v sodelovanju z GZS, točko SPOT svetovanje vabi na delavnico: Uporaba ChatGPT – priložnosti v podjetništvu. Cilj delavnice je predstaviti osnovne koncepte in priložnosti uporabe ChatGPT, močne tehnologije umetne inteligence, v kontekstu podjetništva. Skozi delavnico bomo raziskali, kako lahko ChatGPT podpre vaše podjetniške cilje, izboljša interakcijo s strankami in poveča učinkovitost vašega podjetja.


Na delavnici bomo raziskali, kako lahko ChatGPT spodbudi vaše podjetje in podpre vaše podjetniške cilje. Spoznali smo osnovne koncepte, prednosti in izzive uporabe ChatGPT ter se dotaknili etičnih vidikov avtomatizirane komunikacije.

Uporaba ChatGPT v podjetništvu ima velik potencial za izboljšanje storitev strankam, razvoj novih produktov in storitev ter optimizacijo poslovnih procesov. Zdaj je čas, da na podlagi pridobljenega znanja začnete razmišljati o konkretnih načinih uporabe ChatGPT v vašem podjetju.

 

Datum: 31. maj od 18.00 do 20.00

 

Predavatelj: Peter Mesarec (https://seos.si/)

Peter Mesarec ima bogate izkušnje na področju SEO, poleg tega pa je tudi marketinški svetovalec. Mnogim podjetjem je pomagal pri avtomatizaciji e-mail marketinga, načrtovanju spletne strani, v KIKštarterju pa nas bo izobrazil na temo uporabe ChatGPT.  Pri doseganju poslovnih ciljev je pomagal mnogim podjetjem- naj naštejemo le nekatere: Petrol, Gorenje, Chipolo, NLB, Vibernate, DEWEsoft idt.

 

Prijave preko obrazca: KLIK KLIK OBRAZEC

Udeležba na delavnici je brezplačna.



Več na https://kikstarter.si/event/delavnica-uporaba-chatgpt-priloznosti-v-podjetnistvu/


Fotogalerija