Gospodarska Zbornica Slovenije | KONČNO TRANSNACIONALNO PROJEKTNO SREČANJE IN KONFERENCA V ROTTERDAMU
GZS

KONČNO TRANSNACIONALNO PROJEKTNO SREČANJE IN KONFERENCA V ROTTERDAMU

V začetku novembra (1. in 2. 11. 2023) smo se projektni partnerji še zadnjič osebno srečali v Rotterdamu na Nizozemskem. Srečanje je gostila naša nizozemska partnerska organizacija Nefinia.

Partnerji smo imeli priložnost temeljito razpravljati o projektu, njegovih mejnikih, vsakem rezultatu projekta in njihovih končnih korakih, ko se bomo bližali koncu te čudovite poti. Vseh pet (5) rezultatov projekta je pripravljenih in brezplačno na voljo uporabnikom.

Naše poslanstvo v smeri nove dobe vodenja je izpolnjeno. Uspešno smo ustvarili vrsto orodij za spodbujanje konkurenčnosti in produktivnosti podjetij in organizacij z razvojem strateških veščin e-vodenja, potrebnih za podjetnike / delodajalce / vodje / menedžerje (kot tudi trenerje poklicnega izobraževanja in usposabljanja, vzgojitelje in mentorje) za učinkovito in učinkovito upravljanje svojih ekip v virtualnih delovnih okoljih.

V okviru projekta E(U) Leaders so bila razvita naslednja večjezična in brezplačna orodja:

  1. Priročnik za vključitev najboljših praks o ustreznih digitalnih delovnih okoljih.
  2. Model e-vodnja, sprejet v tehnoloških in netehnoloških organizacijah.
  3. Visokotehnološki tečaj e-vodje.
  4. platforma za e-učenje za e-vodje.
  5. Certifikacijski okvir za veščine e-vodenja.

Poglejte si naša orodja tukaj!

Ustvarili smo tudi platformo skupnosti, kjer lahko e-vodje izmenjujejo ideje, najboljše prakse in komunicirajo med seboj.

Izvedite več o skupnosti e-vodje tukaj!

Zaključna konferenca v Rotterdamu.

Zaključna konferenca projekta je bila 3. novembra v Nefinii v Rotterdamu in bila je zelo uspešna. Več udeležencev je imelo skupaj s projektnimi partnerji priložnost sodelovati na dinamični in interaktivni konferenci. Po predstavitvi projekta in predstavitvah govorcev so se udeleženci razdelili v tri (3) skupine, med seboj delili svoja razmišljanja in vsem predstavili svoje zaključke o e-vodenju. Ideja je bila razmišljati o potrebnih veščinah in kompetencah, ki bi jih morali imeti e-vodje.

Odprtih je bilo več vprašanj in udeležencem smo z veseljem sporočili, da vse odgovore nanje najdejo v rezultatih našega projekta.

Sledite nam za več informacij o delu na daljavo in vodenju ekipe na Facebooku & Linkedinu.

Vir: https://euleaders.eu/

Fotogalerija