Novice | Page 9
GZS

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v januarju 2019

Video pregled dogodkov in aktivnosti GZS v januarju 2019.

Arhiv: Blues projekt začenja z inovativnim tečajem podjetniškega podjetja v štirih evropskih državah

BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav.

Arhiv: Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji

Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji Po novembrskem občutnem padcu (6,3%), smo decembra ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašala skromnih 0,5%. Pri tem so neposredni odjemalci že tretjič zapored beležili velik padec, ki je decembra znašal 11,1% (novembra je znašal 13,9%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji je decembra narasla za 0,3%, glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Prva mednarodna izkustvena konferenca o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu - World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju Term Olimia v Sloveniji.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v decembru 2018

Video pregled aktivnosti GZS v decembru 2018.

Arhiv: Novembra smo beležili znaten padec porabe električne energije v industriji

Novembra smo po štirih mesecih zmerne rasti beležili znaten padec porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašal 6,3%. Pri tem so neposredni odjemalci po enajstih mesecih rasti že drugič zapored beležili velik padec, ki je novembra znašal kar 13,9% (oktobra je znašal 8,9%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji pa je oktobra padla za 3,6%, glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Potrebe po kadrovskih štipendistih za 2019/2020

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oz. študijsko leto 2019/2020.

Arhiv: Design Thinking Lab

Arhiv: Pilot Actions – Design Thinking Workshops for SMEs

Great things are happening in the DesAlps project: we are right in the middle of our pilot actions and very excited about the first experiences. All project partners conducted various Design Thinking workshops in the last six months. Depending on the target audience, the workshops focused on quite different topics – ranging from work-life balance and open innovation to "Beyond Methods - Agile as an attitude". With these wide-ranging subjects, our workshops attracted many different types of SMEs: Start-Ups, Co-operatives, Non-Profit service providers, consultants, zero-waste shops, industry, and creatives to name but a few.