Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Razpis Slovenskega podjetniškega sklada - Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere – P1

  Namen javnega razpisa je spodbujanje podjetij za izvedbo projektov, ki omogočajo konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšanje tržnega položaja ter širitev dejavnosti in izboljšanja financiranja obratnih sredstev v težjih gospodarskih razmerah. Ugodnost kredita je izražena v nižji obrestni meri, ročnosti kredita in možnosti koriščenja moratorija pri vračilu kreditov. Garancija Sklada predstavlja povečano možnost pridobitve kredita za tista podjetja, ki nimajo zadostnih jamstev za zavarovanje bančnega kredita ali za podjetja, ki želijo del svojih jamstev sprostiti za nov investicijski ciklus.

  Arhiv: Znani kandidati za predsednika GZS

  Ljubljana, 3. avgust 2010 – z današnjim dnem se je zaključil postopek predlaganja kandidatov za novega predsednika GZS. Gospodarska zbornica Slovenije je prejela 4 kandidature. Vse kandidature izpolnjujejo pogoje, določene v Statutu GZS in Pravilniku o volitvah organov GZS.

  Arhiv: E-izvršba - nova storitev Skupnih nalog GZS

  Vas pestijo neplačane zapadle terjatve do vaših dolžnikov, ne najdete načina za njihovo plačilo, upate pa, da jih je možno računovodsko zapreti?
  E-izvršba je nova storitev Gospodarske zbornice Slovenije, ki obsega administrativno pomoč pri izpolnitvi in vložitvi elektronskega predloga za e-izvršbo na podlagi verodostojne listine. Članom GZS je na voljo tudi brezplačen nasvet strokovnjaka Infopike GZS na temo učinkovite izterjave.

  Arhiv: Previdno s pismi, ki jih prejemate od Inštituta za oglaševanje d.o.o.

  Na Gospodarsko zbornico Slovenije se je obrnilo nekaj podjetnikov, ki so prejeli pismo Inštituta za oglaševanje d.o.o., Vodnikova cesta 8, Ljubljana, v katerem so jih obvestili, da morajo v skladu z dogovorom po telefonu plačati račun v višini 140,40 evrov za objavo podjetja na natečaju za najboljšega avtoprevoznika.