Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Pravilnik o spremembah in dopolnitvah pravilnika o licencah za opravljanje prevozov v cestnem prometu

  Objavljen je predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o licencah za opravljanje prevozov v cestnem prometu.

  Arhiv: Vročanje listin v času koronavirusa

  Arhiv: Poslovni nasveti v času koronavirusa

  Ob izbruhu epidemije koronavirusa smo oblikovali enotno vstopno točko »Poslovni nasveti v času koronavirusa« na naših spletnih straneh. Tam so objavljena številna najpogostejša vprašanja in odgovori, informacije s področja likvidnostni in financ ter delovnopravne zakonodaje, možni delovnopravni ukrepi vključno z obrazci, splošni poslovni nasveti

  Arhiv: Vročanje listin v času koronavirusa

  Arhiv: PREKLIC URADNIH UR

  Od petka, 13. 3. 2020, ne bo uradnih ur za osebno obravnavo!

  Arhiv: Letni načrt (CEMT) dovolilnic za leto 2020

  Odločbe za letni načrt dovolilnic in CEMT dovolilnic za leto 2020 so izdane. Podatki, na podlagi katerih so bile dodeljene oz. odvzete CEMT dovolilnice so objavljeni.

  Arhiv: Uradne ure 24. in 31. decembra

  Uradne ure na oddelku Javne listine bodo v dnevih pred prazniki, to je v torek, 24. 12. 2019 in v torek, 31. 12. 2019, od 8. do 12. ure. Ostale delovne dni bodo uradne ure kot običajno, to je od 8. do 13. ure.

  Arhiv: Subvencije za pnevmatike za imetnike licenc

  Namen javnega poziva je povečati varnost ter gospodarnost in okoljsko učinkovitost tovornih vozil s spodbujanjem varčnih pnevmatik z boljšim izkoristkom goriva ter zmanjšanjem emisij CO2.

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/