Zapri

Novice


Arhiv: Projekt POLET: Kako enakopravni so starejši zaposleni?

Aktualne novice projekta Polet

Arhiv: Dobre želje in zahvala za sodelovanje

Dobre želje in zahvala za sodelovanje

Arhiv: Projekt POLET: Si znate vzeti čas zase?

Aktualne novice projekta Polet

Arhiv: Skupno sporočilo za javnost

Spoštovani! Objavljamo skupno sporočilo za javnost TZS, OZS, GZS, ZDS in ZDOPS, s katerim pozivamo prebivalce Slovenije, vodstva podjetij in zaposlene v podjetjih ter drugih institucijah k strogemu in doslednemu spoštovanju priporočil za preprečevanje širjenja okužb s COVID-19. Le striktno izvajanje priporočil in ukrepov bo pripomoglo k stabilizaciji in obvladovanju trenutnih razmer ter dopuščalo vsaj delno izvajanje storitvenih dejavnosti v Sloveniji ter nadaljevanje sproščanja.

Arhiv: Projekt Naprej: Novičke december 2020

V okviru projekta Naprej vas v prilogi seznanjamo z aktualnimi novicami.

Arhiv: Obveznosti delodajalcev na področju štipendiranja

Pomembna informacija delodajalcem s strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS glede štipendiranja

Arhiv: Interaktivni spletni seminar: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2020 - 19.1.2021 in 20.1.2021

Seminarje bosta skupaj izvajali predavateljici Barbara Guzina in Ksenija Prosen. Potekali bodo preko spletne aplikacije Microsoft Teams/Zoom v treh terminih, po dva zaporedna dneva skupaj (med 7. decembrom 2020 in 20. januarjem 2021). Za prijave do vključno 14 dni pred posamezno izvedbo seminarja se prizna 20 % popust! Seminar je namenjen računovodskim servisom in računovodjem, ki so pripravljajo letno poročila in davčne obračune za pravne osebe in fizične osebe, ki opravljajo dejavnost.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.