Novice
   Zapri

Arhiv: Brezplačna konferenca - »Spoznajte sodobna digitalna inženirska orodja«

Siemens Slovenija organizira brezplačno poldnevno konferenco na kateri bodo predstavljena sodobna digitalna inženirska orodja.

Arhiv: Mladim dostojno delo – vprašalnik za delodajalce

Dejstvo je, da se mladi danes soočajo s težkim doseganjem avtonomije in prehodom v odraslo življenje, zato podaljšujejo obdobje mladosti. Vse dlje se izobražujejo in vse kasneje dobijo svojo prvo redno in varno zaposlitev, vse pozneje pa se tudi osamosvojijo in ustvarijo lastno družino.

Arhiv: Brezplačna pomoč za pridobitev LIFE nepovratnih sredstev

Vabimo vas na 3. LIFE delavnico za pripravo prijav, ki je zadnja v seriji treh LIFE delavnic, ki sledijo fazam snovanja projekta in se med seboj dopolnjujejo.

Arhiv: SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije

Sedež SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije je na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana.

Arhiv: Januarja smo beležili padec porabe električne energije v industriji

Po trinajstih mesecih zaporedne rasti smo januarja 2018 beležili padec porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je dosegel krepkih 11,6% (decembra smo beležili rast 4,2%).

Arhiv: Projekt Learning by Doing

Gospodarska zbornica Slovenije je bila 27. in 28. februarja v svojih prostorih na Dimičevi 13 v Ljubljani gostiteljica transnacionalnega delovnega sestanka partnerjev projekta Learning by Doing, ki ga sofinancirata ESSR in IPA sklad v okviru programa Interreg Podonavje. Projektni konzorcij je sestavljen iz 24 partnerjev iz Avstrije, Bolgarije, Hrvaške, Češke, Nemčije, Madžarske, Romunije, Slovaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Republike Moldavije, Črne gore, Srbije in dela Ukrajine (Zakarpatska Oblast), ki spadajo v isto geografsko področje, zajeto v Strategiji EU za Podonavje.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v februarju 2018

Video pregled aktivnosti GZS v februarju 2018.