Novice | Page 29
GZS

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v februarju 2019

Video pregled najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v februarju 2019. Vabimo vas k ogledu video pregleda najzanimivejših aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije v mesecu januarju 2019.

Arhiv: Januarja smo beležili visoko rast porabe električne energije v industriji

Po decembrski skromni rasti (0,5%), smo januarja po daljšem obdobju nizkih rasti beležili visoko rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je dosegla 12,7%. Vzrok zanjo je največji meri v relativno nizki porabi v lanskem januarju. Pri tem so neposredni odjemalci že četrtič zapored beležili velik padec, ki je januarja znašal 9,5% (decembra je znašal 11,1%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji je januarja narasla za krepkih 7,2%, glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Webinar branding in kadri DBP

Arhiv: Webinar branding in kadri DBP

Iščete nove člane ekipe in imate težave pri iskanju res dobrih kadrov? Bi vam prav prišel močan argument, ki dobre kadre prepriča, da je vaše podjetje pravi korak za razvoj njihove kariere? Webinar »dobra blagovna znamka: predavanje Darja Brečko Poženel, bo potekal 13.3.2019, ob 9.00.

Arhiv: Kaj, zakaj in kako. vaša pot do podjetništva

Projekt BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav. Namen projekta je izboljšati podjetniške kompetence mladih in s tem večjo fleksibilnost na trenutnem trgu dela.

Arhiv: Vavčerji 2019 - 2023

Javni sklad za podjetništvo je objavil javni poziv za zaščito patentov, modelov in znamk ter za pridobitev certifikatov gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom ali zadrugam, z namenom spodbuditve njihove rasti, konkurenčnosti ter tržnega položaja.

Arhiv: Blues projekt začenja z inovativnim tečajem podjetniškega podjetja v štirih evropskih državah

BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav. Namen projekta je izboljšati podjetniške kompetence mladih in s tem večjo fleksibilnost na trenutnem trgu dela.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v januarju 2019

Video pregled dogodkov in aktivnosti GZS v januarju 2019.

Arhiv: Blues projekt začenja z inovativnim tečajem podjetniškega podjetja v štirih evropskih državah

BLUES ponuja brezplačno pilotno usposabljanje v Evropi na podlagi resničnega stika s strokovnjaki za podjetništvo in poslovnim svetom več držav.

Arhiv: Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji

Decembra smo po novembrskem padcu ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji Po novembrskem občutnem padcu (6,3%), smo decembra ponovno beležili rast porabe električne energije v industriji glede na enako lansko obdobje, ki je znašala skromnih 0,5%. Pri tem so neposredni odjemalci že tretjič zapored beležili velik padec, ki je decembra znašal 11,1% (novembra je znašal 13,9%). Celotna poraba električne energije v Sloveniji je decembra narasla za 0,3%, glede na enako lansko obdobje.