Novice | Page 32
GZS

Arhiv: Standardna znanja za nadzornike

Udeleženci programa pridobijo Potrdilo o usposabljanju za člane nadzornih svetov in upravnih odborov in vpis v javni ZNS register imetnikov "Potrdila za nadzornike".

Arhiv: Bodoči poklic najbolje spoznaš tako, da si ga ogledaš od blizu.

Kako lahko različne poklice približamo mladim? »Tako, da jim povsem od blizu pokažemo, kako poteka delo v podjetju na različnih delovnih mestih,« smo prepričani v podjetjih, zato z namenom informiranja mladine in njihovih staršev že tretjič organiziramo Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše.

Arhiv: Startup weekend v Kamniku

Gospodarska zbornica Slovenije, vodilni partner projekta SPOT Osrednjeslovenska regija, v sodelovanju s KIKštarterjem iz Kamnika vabi na BREZPLAČEN startup weekend, 30. nov. – 2. dec. 2018.

Arhiv: POSLOVNE PRILOŽNOSTI V AFRIKI

Vljudno vabljeni na letno srečanje »Skupine za Afriko«, ki se bo odvijalo v sredo, 7. novembra 2018 od 13. do 15. ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani, dvorana C v 1. nadstropju.

Arhiv: Avgusta in septembra smo beležili rast porabe električne energije v industriji

Avgusta in septembra smo beležili nadaljevanje rasti porabe električne energije v industriji za 5,4%, oz. 3,0% glede na enako lansko obdobje. Pri tem so tudi neposredni odjemalci beležili rast avgusta za 1,5% in septembra za 2,9%. Celotna poraba v Sloveniji pa avgusta narasla za 2,8% in septembra za 1,5% glede na enako lansko obdobje.

Arhiv: Dres Josepa 'Pep'-a Guardiole na GZS

25. oktobra je GZS, ki je s svojo ekipo sodelovala na septembrskem dobrodelnem nogometnem turnirju med slovenskimi gospodarstveniki, za en mesec prejela dres nogometaša Josepa 'Pep'-a Guardiole.

Arhiv: nova številka Discover Slovenia

nova številka Discover Slovenia