Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Celodnevna delavnica TOP TRENING PRODAJE, Dravograd, 4.6.2014

 
Popust za člane GZS!

 

Spoštovani!

Za uspeh v prodaji je pomembnih veliko podrobnosti v vseh fazah prodaje. V razvoju lastnega stila, osvojitvi kakovostnih tehnik in razvoju veščin se skriva še večji osebni uspeh. Nimamo vsak dan kakovostne priložnosti in vsak dan ne razvijamo veščin, izboljšujemo tekstov, nastopov … Zato vas vabimo na praktično delavnico TOP TRENING PRODAJE, kjer boste dobili veliko odličnih idej, ki bodo »osvežile« vaš prodajni vsakdanjik in lahko pripomorejo, da boste še bolj uspešni.

Celodnevna delavnica TOP TRENING PRODAJE bo v sredo, 4. junija 2014 od 8.00 do 15.00 ure v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška cesta 47 v Dravogradu.

Vsak, ki dela v prodaji, se srečuje s stvarmi, ki bi lahko tekle bolje, napredek in uspeh pa vedno zadovoljujeta. Na osnovi bogatih izkušenj smo zato skreirali delavnico, ki omogoča, da bomo del vsebine res lahko prilagodili razvoju področja ali veščin - ki jih vi želite.

Zaradi modularne zasnove bomo omogočili delo v več skupinah – glede na teme, ki so za vas najbolj zanimive/koristne. Del delavnice bomo tako prilagodili tistemu, kar vas najbolj zanima, področja, kjer so vprašanja.

Kot specialisti za razvoj veščin in znanj vemo, da so za zaposlene v prodaji najbolj koristne konkretne vaje. Spoznali in uporabili bomo odlične tehnike, poudarek pa bo na razvoju veščin skozi koristne praktične vaje - igre vlog. Povratne informacije izkušenega trenerja bodo v pomoč. Ta pozitivna delavnica je primerna za vse, ki prodajajo, so povezani s prodajo ali skrbijo za ključne stranke.

 VSEBINA:
  • Prodaja - kje so še rezerve in najpomembnejši vplivi na rezultat
  • Standardi v prodajnem procesu – kot uporabno sredstvo za kakovost in napredek
  • Odlične ideje - izboljšanja naših prodajnih tekstov, predstavitev, vabil … AIDA sistem
  • Odlična predstavitev izdelkov/storitev – Strukturirana predstavitev naših prednosti
  • Naše prodajno sidro in naša prodajna zgodba
  • Uporaba telefona v prodajnem procesu
  • Skrb za ključne stranke in proces po ponudbi 
  • Dodatna prodaja - priporočljive aktivnosti (Kdaj in zakaj vse je uporabna …) 

Pripravili bomo pripomočke, ki vam bodo pri vsakdanjem delu v konkretno pomoč in korist. Praktično uporabno znanje bo predstavljeno na sproščen in zanimiv način.

DELAVNICA:
je zanimivo, predvsem pa praktično naravnano izobraževanje, ki je zasnovano na aktivnem sodelovanju udeležencev. Sestoji se iz interaktivnih prezentacij, praktičnih nalog, treninga ter razvoja veščin.

CILJNA SKUPINA:
vsi, ki ste v stiku s strankami/kupci, vodje prodaje in zaposlenim v prodaji, samostojni podjetniki, skratka vsi, ki delate v prodaji izdelkov/storitev...

PREDAVATELJ:
Samo Zupanc, specialist managementa, direktor-trener iz organizacije Intelekt Maksimus. Na področju praktičnih izobraževanj deluje že deset let, je treniran ter certificiran po zahtevnih mednarodnih »Train the trainer« metodah, v tem času je uspešno vodil in zaključil več kot 450 delavnic. Predavatelj z bogatimi izkušnjami s področja prodaje vam bo z konkretnimi rešitvami vsakodnevnih problematik odgovoril na vsa vaša vprašanja.

KOTIZACIJA:

  • člani GZS Območne zbornice Koroška: 140,00 € + DDV na udeleženca, plačilo 170,80 €. Pri več prijavah iz istega podjetja imajo vsi udeleženci 10% popust.
  • nečlani: 210,00 € + DDV na udeleženca, plačilo 256,20 €. Pri več prijavah iz istega podjetja imajo vsi udeleženci 10% popust.

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije, številka 02924-0017841495, sklic 3010 + matična številka podjetja.

PRIJAVE:
Prijave sprejemamo do 30.5.2014 do 15.00 ure na e naslov oz.koroska@gzs.si, do istega dneva tudi odjave, sicer se kotizacija zaračuna v celoti oziroma je ne vračamo.

Izkoristite možnost izobraževanja v regiji in se nam pridružite!

Prijavnica je priložena, prijavite se lahko tudi preko spleta - prijavica v nadljevanju.

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.