Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica Ključ do pozitivnih sprememb za dvig učinkovitosti zaposlenih, Dravograd, 23. oktober 2012

Ugodnosti za člane GZS

 
  Popust za člane GZS

 

 

SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA UVAJANJA SPREMEMB V POSLOVANJE!

Vse delavnice, treningi, izobraževanja podajo le en aspekt, ki je seveda zelo uporaben.  A je to le en del celote. Vabimo vas na delavnico

KLJUČ DO  POZITIVNIH SPREMEMB ZA DVIG UČINKOVITOSTI ZAPOSLENIH

v torek, 23. oktobra 2012, od 10.00 do 13.00 ure, predavalnica GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47, Dravograd.

STE UJETI V ZAČARANEM KROGU?

Kaj lahko v tem novem okolju stori posamezno podjetje? Zaradi sprememb na trgu se mora veliko podjetij prilagajati, kar pomeni, da je potrebna reorganizacija delovnih procesov, vpeljava novih informacijskih sistemov, začetek novih projektov, ki zahteva veliko angažiranost zaposlenih.

Preko modela VinKom se vam spremeni dojemanje, nato se vam čez voden proces spremeni tudi vedenje. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost – takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost na skupni cilj.

Naloga izvajalke je, da v zaposlenih vzbudi drugačen pogled na situacijo. Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev.

Ko enkrat razumemo celoto, sprejmemo odgovornost za razvijanje svojih potencialov in ne obtožujemo drugih za svoj neuspeh. To je vstopnica na poti do osebnega in poslovnega uspeha!

Uspešni poslovneži se namreč dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju - naloga predavateljice je, da to prepreči.

VSEBINA TRENINGA:

  • Novi poslovni pristopi za nove čase
  • VinKom model - TRZIN
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas – koraki do motivacije, ki ne popusti
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask
  • S tremi koraki do dviga učinkovitosti zaposlenih.

To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

STROKOVNA IZVAJALKA:
Florence Maria Bratuž, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov. Njeno predavanje zaznamuje izjemna energija, ki človeka dobesedno prevzame in takoj motivira v pozitivne spremembe. Posebnost njenih delavnic je, da so prednostno naravnane k notranji motivaciji, torej aktivno vzpodbujajo udeležence k spremembam njihovega razmišljanja in delovanja in zato se tudi spremeni vsakdanje življenje udeležencev. Svoje znanje in izkušnje prenaša na učinkovit način, saj govori na podlagi lastnih izkušenj in je živ dokaz, da je teorija lahko tudi praksa. Stalno se izpopolnjuje doma in v tujini, zato so njene delavnice kot samostojna enota: dajejo energijo, silijo k razmišljanju in motiviranju ali pa kot odlična motivacija, ki omogoča  vstop v resnejši in trajnostni trening.

KOTIZACIJA: 

  • člani GZS Območne zbornice Koroška 60,00 € + DDV  
  • nečlani: 95,00 € + DDV 

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 19. oktobra 2012 do 13.00 ure, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Veseli bomo vaše prijave!

 

     

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.