Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica Odpravljanje notranjih blokad za doseganje poslovnega uspeha, Dravograd, 3. oktober 2012

Ugodnosti za člane GZS

 
  Popust za člane GZS

  

Tokrat vam ponujamo nekaj res inovativnega!

Vabimo vas, da pridete na GZS Območno zbornico Koroška na praktično delavnico, ki bov sredo, 3. oktobra 2012 od 10.00 do 14.00 ure namenjena

ODPRAVLJANJU NOTRANJIH BLOKAD ZA DOSEGANJE POSLOVNEGA USPEHA.

Kadar imamo v sebi blokado, se dela sploh ne lotimo ali pa se ga lotimo na tak način, da se borimo sami s seboj. Pri tem doživljamo stres in smo mnogo manj učinkoviti. Kadar odpravimo notranje blokade, se pojavi navdušenje, ki nas kar vleče k naši nalogi. Namesto, da bi se morali boriti sami s seboj, vse poteka z lahkoto, enostavno in zelo učinkovito.

Z odpravo notranjih blokad tudi do 10 krat povečamo učinkovitost dela in izboljšamo poslovne rezultate. Odprava notranjih blokad s pomočjo EFT bistveno bolj pripomore k poslovnemu uspehu kot katera koli druga aktivnost, ki je usmerjena samo na levo - logično polovico možganov (dr.Carol Look .

Ali veste, da ljudje uporabljamo komaj nekaj % svojega uma?

Če želimo ljudje dostopati do svojih neomejenih potencialov, je treba odstraniti notranje blokade.

Na delavnici se boste naučili, kako prepoznati svoje blokade, ki se kažejo v odlašanju, v manjvrednostnih občutkih, v občutkih nemoči, v pomanjkanju samozavesti, v občutkih preobremenjenosti, brezizhodnosti…

Velikrat ljudje razumsko točno vemo, kaj bi bilo treba narediti, da bi bili poslovno bolj uspešni, da bi dosegli večjo prepoznavnost, da bi pridobili več strank, da bi se bolje pogajali… vendar tega ne naredimo… Vemo, da bi nam en klic lahko prinesel nove rezultate, en obisk, en sestanek, ena nova ponudba, eno novo pogajanje… pa vendar tega ne naredimo. Ljudje se odločamo izključno na podlagi svojih čustev, vendar svoje odločitve vedno upravičimo s pomočjo svojega razuma. Kadar imamo v sebi energetske ali čustvene blokade, le-te vplivajo na naše delo in na naše odločitve.

Na delavnici se boste naučili, kako deluje naš um, zakaj nastanejo blokade in kako jih HITRO in UČINKOVITO odpravimo. Uporabljali bomo EFT – emotional freedom technique. Najnovejša odkritja iz področja energijske psihologije pričajo o tem, da naša čustva niso v glavi, ampak da so pravzaprav motnje v energijskem pretoku telesa. S pomočjo EFT jih hitro in učinkovito odpravimo.

DELAVNICO IZVAJA: 

Vlasta Kuster, mojstrica za EFT (Cert I, CertII) magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pomaga ljudem, da se trajno rešijo svojih miselnih in čustvenih ovir, saj EFT pogosto deluje tam, kjer ne deluje nič drugega.

KOTIZACIJA:

  • člani GZS Območne zbornice Koroška 56,00 € + DDV  
  • nečlani: 89,00 €+ DDV. 

Število mest je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 28. septembra 2012 do 13.00 ure, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

 

 

     

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.